Velkommen til Hilde, Ottar, Mila og Karo

Karo ♥ Mila

Mila tar livet med ro på feriekoloni. Foto: Synnøve Lona

Det store mysteriet om dagen er hvor i alle dager Mila har blitt av?? Karo går noen lete-runder hver eneste dag og har nesen godt mot bakken der Mila vanligvis oppholder seg. Ottar har trent litt på søk i det siste, og det er helt tydelig at Karo benytter samme teknikken for å finne ut hvor yndlingsvenninnen har tatt veien.

Mila har fått løpetid, og vi har takket ja til et snilt tilbud om feriekoloni hos mamma for den lett forvirrede Milamor. Denne kom litt overraskende på oss da hun tidligere har hatt løpetid kun en gang i året, i desember. De siste to ukene har vi jo sett at Karo har vært uvanlig interessert – men vi har tenkt at det skyldes at han er midt i tenårene med dertil flyvende hormoner.

Alternativet ville ha vært å separere dem i hver sin etasje. Men med tanke på den utrolig flotte (og varme) sommeren vi nå har fått her sør, så er det supert å få hjelp fra den erfarne Milapasseren. Det meldes derfra at det går godt med «pasienten», som heller foretrekker å være innendørs enn å fly gatelangs. Blir nok en klok gammel jomfru, Mila.

I varmen i dag forsøkte vi med alternative nedkjølingsteknikker for Karo. Det minst vellykkede var iskaldt vann i dusjen. Nei ellers takk, han skulle ikke bli våt på føttene nei! Vi lurte til litt vann i nakken i stedet. Deilige sommerdager.

2 responses

  1. Dakkarsch begge to………ja – balanse i kjønnsrepresentasjonen har sine ulemper….det kommer INGEN hannhund inn i mitt hus samtidig med at jeg har tispe nei – NEVER!! Så det er meget klokt for alle parter at dere skiller dem mens leken er god !

    08/08, kl. 21:48

  2. Ja akkurat nå er det dakkarsch! Tyrdelig at en løpetid varer mer enn to uker. Vi har fått hjem en superklar Mila og Karo har mistet alle hjernemasse…

    11/08, kl. 21:57

Legg igjen en kommentar